Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00
Központi telefonszám:
+3688590064
További elérhetőségek »
2017. november 2.

Kedves Érdeklődők, leendő boldog Toyota Tulajdonosok! Örömünkre szolgál meghirdetni Toyota személy gépkocsikra 0% THM-mel elérhető finanszírozási akciónkat! Előnyö...

folytatás »

2017. szeptember 21.

A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA   A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generációjának ...

folytatás »

Toyotám volt, Toyotám van, Toyotám lesz!

További vélemények »

Új Toyota Corolla

2013. június 26.

Toyota Corolla

A Toyota Corolla a világ legkelendőbb autója. A 47 évvel ezelőtt, 1966-ban bemutatott modellből eddig világszerte 40 millió darab talált gazdára.

Az új Corolla 11. generációjának bemutatkozása idején a gyártás 16 helyen folyik, és az autó a világ több mint 150 országában kapható.
Shinichi Yasui főmérnök szerint e kiemelkedő teljesítményben jelentős szerepet játszott, hogy minden fejlesztőcsapat folyamatosan szem előtt tartotta az első modellgeneráció főmérnöke, Tatsuo Hasegawa filozófiáját, amely szerint “Olyan Corollát kell alkotnunk, ami a világ minden táján örömöt és kellemes közérzetet biztosít az emberek számára”.

A Corolla új meg új generációban mindig újszerű elképzelések és technológiák jelentek meg, így a modell folyamatosan a motorizáció éllovasa volt – Japánban és a világ többi országában egyaránt.

Habár a Corolla most is fontos és sikeres modellnek számít az autópiacon, nagyon fontos, hogy fejlesztése során figyelembe vegyük az autózással kapcsolatos sokféle és folyamatosan változó igényeket, valamint a világ különböző részein élő vásárlók eltérő elvárásait. Ennek érdekében az új Corolla megalkotása során alaposan elemeztük és minden tekintetben figyelembe vettük ügyfeleink visszajelzéseit. Ez a szemlélet a Toyota fejlesztési módszerének meghatározó eleme.Ennek eredményeképpen az első Corolla tervezését meghatározó filozófia (kiváló minőségű, tartós és megbízható autó, amely a világ minden piacán maradéktalanul megfelel a vásárlók elvárásainak) azzal egészült ki, hogy az ügyfelek visszajelzései alapján meghatározott fontos területeken nem csupán kielégítjük, hanem túl is szárnyaljuk a vevők elvárásait.

És íme, itt a Corolla új, 11. generációja: egy autó, amely magában hordozza 47 év minden Corollájának erényeit, hogy a vásárlóközönség minden igényét kielégíthesse. Ez az autó mindent tud, ami ehhez szükséges: modern formatervéhez tágasabb, komfortosabb és praktikusabb utastér társul, üzemanyag-fogyasztása páratlanul alacsony, s emellett még jobb menetdinamikát és továbbfejlesztett biztonsági berendezéseket kínál.

Ám az új Corolla mindenekelőtt a modellcsalád legendás minőségére, tartósságára és megbízhatóságára épít; minden szempontból kiemelkedő dizájnja és műszaki tartalma pedig garantálja, hogy a világ minden országában meggyőző ár-érték arányt kínál majd.

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu