Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00
Központi telefonszám:
+3688590064
További elérhetőségek »
2017. november 2.

Kedves Érdeklődők, leendő boldog Toyota Tulajdonosok! Örömünkre szolgál meghirdetni Toyota személy gépkocsikra 0% THM-mel elérhető finanszírozási akciónkat! Előnyö...

folytatás »

2017. szeptember 21.

A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA   A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generációjának ...

folytatás »

Toyotám volt, Toyotám van, Toyotám lesz!

További vélemények »

Toyota Touch 2

2013. október 9.

Mintha csak tegnap lett volna, amikor még komplett listát kellett összeállítani a fontos dolgokról, mielőtt útnak indultunk az autónkkal. Elő kellett készíteni a városközpontok és az autópályák térképeit, jegyzeteket írni az útirányokról a lapok tetejére; aztán CD-re, kazettára vagy MP3-lejátszóra kiírni a kedvenc zenéinket… és akkor még nem beszéltünk a készülékekkel járó vezetékek sokaságáról. Az utazás csak akkor kezdődketett, ha e terebélyes lista minden tételét kipipáltuk végre.

Aztán megjelentek az első intedrált navigációs rendszerek, és ma már ezek képernyőin választhatjuk ki, melyik zeneszámot szeretnénk meghallgatni.

Most pedig itt a TOYOTA TOUCH 2, amely tovább tökéletesíti technológiánkat, egyetlen gombnyomásra tárva fel az információ és a szórakoztatás új dimenzióit, gyönyörű grafikájú, nagy felbontású, színes érintőképernyőjén jelenítve meg a ‘drag and flick’ technikával vezérelhető funkciókat.

Ugye jól hangzik, hogy a Toyota Touch2 & Go műholdas navigáció nemcsak az útjelző táblákat, a csomópontokat és a lehajtó sávokat mutatja meg tisztán és érthetően, hanem arra is figyelmezteti Önt, ha a kiválasztott útvonalon feltorlódott a forgalom? Tegye még hozzá minehhez a sebességtúllépésre és a traffipaxokra figyelmeztető jelzést, és máris meglátja, hogy ezentúl milyen nyugodt és kellemes utazások várnak Önre!

Az opcióként kínált Toyota Touch 2 & Go Plus modul navigációs szolgáltatása már 3D városkép-megjelenítést is kínál, valamint hangvezérlést; így elég, ha csak kimondja, hová szeretne eljutni.

S hogy az utazás még élvezetsebb legyen, miért ne csatlakoztathatná iPod-ját vagy MP3-lejátszóját vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolattal vagy az USB-porton keresztül, hogy az autó telt hangzású audiorendszerén hellgathassa mag kedvenc számait, miközben a központi kijelzőn megjelenik az albumborító, az előadó neve és az éppen játszott zene címe? Ráadásul így sosem fordulhat elő, hogy kedvenc zenéit otthon kellene hagynia.

Kapcsolódásra épülő világunkban a Toyota Touch 2 (Go és GO Plus) nem okoz majd csalódást. A Toyota online szolgáltatásai és alkalmazásai révén autója ugyanolyan információs központtá válhat, mint otthoni számítógépe. Egy gyors regisztráció után beléphet a Toyota Ügyfélportálra, ahol aktíválhatja és kezelheti Toyota Touch 2 rendszerének alkalmazásait. Legyen percre pontosan tájékozott az időjárás, az üzemanyagárak vagy a szabad parkolóhelyek tekintetében – méghozzá menet közben, autója teljes kényelmét élvezve!

És ha még ez sem lenne elég, a 2013-as Frankfurti Autókiállításon bemutattuk a Toyota Touch 2 rendszer néhány izgalmasfejtesztését. Mivel nem akarjuk elrontani a meglepetést, egyenlőre csak annyit mondhatonk, hogy a Google-nek köszönhetően többé már nem kell térképet keresgélni…

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu