UTAZZON ELSŐ OSZTÁLYON A Toyota megbízhatósága teljes nyugalmat biztosít, míg a haszonjárművek helykínálatát a személyautók kényelmével, kifinomultságával és komfort funkcióival ötvözi.
FRISS, ÚJ STÍLUS A Proace Verso új, elegáns stílusának kulcsa az erőteljes Bi-LED fényszórópáros. Ezeket kiegészíti a lökhárító többféle betétje, az új keréktárcsák, valamint a friss és modern zöld fényezés.
PÁRATLAN KÉNYELEM A Family és VIP változatoknál szériafelszereltségként a nyitható hátsó csomagtérablak, így gyors és egyszerű hozzáférést biztosítva a csomagtérhez a teljes csomagtérajtó kinyitása nélkül.
DŐLJÖN HÁTRA ÉS PIHENJEN Legyen szó akár az üzleti ügyei intézéséről, akár a családja szórakoztatásáról, a Proace Verso minden utazást rendkívül kényelmessé tesz. Élvezze a vezetést, amely a kiváló ülésekkel megnyugtató, csendes és rugalmas utazást kínál.
IGÉNYEI SZERINT ALAKÍTHATÓ TÉR A csomagtartóba könnyedén elférnek a táskák és a mindennapi csomagok, míg a hátsó ülések síkba dönthetők a nagyobb tárgyak szállításához.
A TECHNOLÓGIA AZ ÖN OLDALÁN A Proace Verso teljesen digitális, 10" műszeregységgel rendelkezik, amely minden fontos vezetési adatot ott jelenít meg, ahol szüksége van rá, tisztán és könnyen leolvashatóan.

UTAZZON ELSŐ OSZTÁLYON - MEGÚJULT PROACE VERSO

A Toyota Proace Verso sokoldalú, helytakarékos és rugalmas – egy igazi személyszállító. A Toyota megbízhatósága teljes nyugalmat biztosít, míg a haszonjárművek helykínálatát a személyautók kényelmével, kifinomultságával és komfort funkcióival ötvözi. Mindemellett új orrkialakításával, fényszóróival és keréktárcsáival soha nem volt még látványosabb.

A vonzó, sokoldalú és rendkívül kényelmes új Proace Verso számos méretben és konfigurációban érhető el, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Akár utasokat szállít, akár aktív életmódot folytat, a Proace Versóval bővítheti látókörét.

ÉRKEZZEN MEG STÍLUSOSAN

A Proace Verso számos kényelmi funkcióval rendelkezik – a lehajtható ülésektől az új infotainment rendszerrel működtetett digitális vezetőtérig – amelyeknek köszönhetően használata egyszerű, kényelmes és csatlakoztatott. A Toyota új személyszállítója éppoly kényelmes, mint amilyen rugalmas, gondoskodik arról, hogy Ön és utasai stílusosan érkezzenek meg úticéljukhoz.

Jelentkezzen tesztvezetésre! Autóház Veszprém Kft.

[]
1 Step 1



ROADSHOW | AJÁNLATKÉRÉS | SZERVIZ | TESZTVEZETÉS
Kérdése támadt autóinkkal kapcsolatban? Szeretné kipróbálni valamelyik modellünket?
Személyre szabott ajánlatot szeretne Tőlünk, esetleg különleges kívánsága van?
Töltse ki űrlapunkat és kollégánk, rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
Részt kíván venni a Roadshow-n? (A Roadshow egyes helyszíneire csak regisztrált és visszaigazolt jelentkezők léphetnek be.)Kérjük válasszon!
Cégnév (opcionális)
language
Az Ön teljes neveyour full name
A város ahol Ön él
Az Ön telefonszáma
info
Egyéb kívánság / Üzenetmore details
0 / 2000
Mikor szeretne jönni hozzánk?Válasszon optimális időpontot!
date_range
Válassza ki a kívánt típust!Modellek!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right