Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00
Központi telefonszám:
+3688590064
További elérhetőségek »
2017. november 2.

Kedves Érdeklődők, leendő boldog Toyota Tulajdonosok! Örömünkre szolgál meghirdetni Toyota személy gépkocsikra 0% THM-mel elérhető finanszírozási akciónkat! Előnyö...

folytatás »

2017. szeptember 21.

A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA   A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generációjának ...

folytatás »

Toyotám volt, Toyotám van, Toyotám lesz!

További vélemények »

A BMW Group és a Toyota megállapodást kötött, hogy közép/hosszú távon együttmőködnek a környezetbarát technológiák kutatásában

2011. december 2.

A BMW Group 1,6 és 2,0 literes üzemanyag-takarékos dízelmotorokat szállít a Toyota Motor Europe számára

A BMW Group (BMW) és a Toyota Motor Corporation (TMC) bejelentette: a mai napon szándéknyilatkozatot írtak alá arról, hogy közép/hosszú távon együttműködnek az új generációs környezetbarát technológiák kutatásában.

A szándéknyilatkozat értelmében a két vállalat közös kutatómunkát végez az új generációs lítium-ion akkumulátor-technológiák területén. Emellett abban is megállapodtak, hogy egyéb közös projektek lehetőségét is megvizsgálják és megvitatják.

Mindemellett a TMC európai leányvállalata, a Toyota Motor Europe (TME) és a BMW szerződést kötött, aminek értelmében a BMW 2014-es kezdettel 1,6 és 2,0 literes dízelmotorokat szállít a TME számára. A motorok bizonyos, az európai piacon forgalmazott Toyota-modellekbe kerülnek majd be. A Toyota azt tervezi, hogy európai termékkínálatát kis fogyasztású, alacsony CO₂-kibocsátású dízelmotoros járművekkel bővíti.

A bejelentés kapcsán Norbert Reithofer, a BMW AG igazgatótanácsának elnöke elmondta: “A Toyota vezető szereplő a környezetbarát technológiák terén a tömeggyártású autók szegmensében, a BMW Group pedig a leginkább innovatív és fenntarthatóságra törekvő gyártó a prémium kategóriában. Most egyesítjük erőinket, hogy továbbfejleszthessük környezetbarát technológiáinkat, s hogy piacainkon tovább erősítsük az innováció terén játszott vezető szerepünket. A tény, hogy takarékos és dinamikus dízelmotorokat szállítunk a Toyota részére, újabb fontos előrelépést jelent számunkra, hiszen terveink szerint növelni kívánjuk motorjaink és hajtáslánc-rendszereink értékesítését.”

A TMC-t képviselő Akio Toyoda elnök szerint: “Hatalmas örömet és izgalmat jelent számunkra a BMW-vel kötött közép/hosszú távú együttműködési megállapodás, hiszen a német vállalat komoly kultúrával és hagyományokkal bír az európai autóiparban, és olyan autókat gyárt, amelyek igazi örömöt szereznek vásárlóiknak. Annak szellemében, hogy jelentősen hozzájáruljanak az autóipar és a társadalom fejlődéséhez, mindkét vállalat tudásának legjavát nyújtja – először a környezetvédelemmel kapcsolatos technológiák terén–, s ennek köszönhetően minden eddiginél jobb autókat alkotnak majd.”

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu