Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00
Központi telefonszám:
+3688590064
További elérhetőségek »
2017. november 2.

Kedves Érdeklődők, leendő boldog Toyota Tulajdonosok! Örömünkre szolgál meghirdetni Toyota személy gépkocsikra 0% THM-mel elérhető finanszírozási akciónkat! Előnyö...

folytatás »

2017. szeptember 21.

A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA   A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generációjának ...

folytatás »

Toyotám volt, Toyotám van, Toyotám lesz!

További vélemények »

Új Toyota Hilux

2012. január 23.

 Új Toyota Hilux, a megállíthatatlan

A 2012-es Hilux modellnek mind külső, mind pedig belső kialakítását alaposan átdolgoztuk. Az utastér változásai az érzékelhető minőség jelentős javítását szolgálják, így a kabin a személyautók kényelmi szintjét kínálja.

Az új, vízszintes műszerfal forma szélesebbé és tágasabbá varázsolja a belső teret. A ennek felső részén kapott helyett a Toyota Touch multimédiás egység 15,5 cm átlójú érintőképernyője. Az új kialakítású alsó részen találhatók a manuális és automatikus klímaberendezés kezelőszervei.

A vezető előtt elhelyezett műszeregységet is átdolgoztuk, így a számlapok tisztábban leolvashatók, az SR+ felszereltségi szinteken pedig új fejlesztésű Optitron műszereket építünk be. Az új, modernebb kormánykeréken a felszereltségi szinttől függően több funkció kezelőszerve is megtalálható.

Az egységes, sötétebb tónusra színezett felületek harmonikus árnyalatokkal teremtenek minőségi benyomást az utastérben, s az elegáns összképet ezüst díszítőelemek teszik teljessé az audioberendezés kijelzője körül, a kormánykeréken és a váltókar gombján. A vásárlók háromféle kárpitozás közül választhatnak – többek közt bőrkárpitot is –, s e kínálat révén erőteljesebben elválik egymástól a különböző felszereltségi szintek stílusa.

A 2012-es Hilux karosszériájának formaterve jellegzetes, azonnal felismerhető külsőt kölcsönöz az autónak, amely továbbra is megőrzi legendás munkabírását.

Az A-oszloptól előre teljesen átformáltuk a jármű orr-részét. A dizájn tökéletes egyensúlyt teremt az autó kemény és tartós, ‘munkagép’ jellege és az erősen ível, háromdimenziós formákkal megalkotott SUV-hangulata közt, amely bizonyára sikert arat majd az európai pickup-piacon, ahol egyre növekszik a szabadidő-járművet kereső vásárlók aránya.

Az új kialakítású motorháztető erőteljes domborulata megszakítás nélkül folytatódik az új, jóval kifinomultabb, fordított trapéz alakú hűtőrács dizájnjában. A hűtőmaszkot hangsúlyos megjelenésű lámpatestek zárják közre, amelyek magukba foglalják a jól látható irányjelzőket is. Az új első lökhárítóban nagy méretű légbeömlő kapott helyet, amit kétoldalt a beépített ködfényszórók határolnak.

Oldalnézetből a 2012-es Hilux tiszta vonalvezetésű, robusztus karosszériájának meghatározó elemei az új kialakítású első és hátsó sárvédők, amelyeknek erőteljes, hátrafelé irányuló karaktervonala a mozgás érzetét kelti. Az autó profilját még határozottabbá teszik az új, robusztus 15 és 16 colos acél, és sportos 17 colos könnyűfém keréktárcsák, valamint az új külső tükörházak, amelyekbe  az SR+ felszereltségi szinten irányjelzőket is beépítünk.

Annak érdekében, hogy a ‘munkagép’, a ‘kettős használatú jármű’ és a ‘szabadidő-autó’ kategóriái jobban elkülönüljenek egymástól, a 2012-es Hilux négyféle felszereltségi szinttel kapható: Terra, Terra flotta Comfort, az új Style és SR+ változatokban.

Az autó három karosszériaváltozattal, kétféle erőforrással, manuális vagy automatikus váltóművel, négykerékhajtással megrendelhető, így az európai pickup-vásárlók biztosan megtalálják a kedvükre való változatot – akár munkájukhoz, akár szabadidejük eltöltéséhez keresnek megfelelő járművet.

Terra

A 2012-es Hilux modellcsalád „igáslova”, a Terra kivitel szimpla-, extra- és duplakabinos kivitelben választható, 4WD 2.5 D-4D hajtáslánccal, ötfokozatú manuális sebességváltóval.

A Terra szint alapfelszereltsége számos ponton bővült: újdonság a hátsó differenciálzár, a 16 colos acél keréktárcsák, a fekete lökhárítók, a fűthető külső tükrök, valamint a manuális klímaberendezés.

Terra Flotta

A szimplakabinos kivitel flotta szereltsége 60/40 arányban osztott üléspadot és PVC ülésborítást tartalmaz.

Comfort

A „munkagép” szerepkörét betöltő, de kényelmi berendezésekkel ellátott Comfort szint 4WD 2.5 D-4D hajtáslánccal rendelhető, manuális sebességváltóval, mindhárom felépítménnyel.

A Terra alapfelszereltségen felül a Comfort elektromos ablakmozgatást, távirányítós központi zárat, valamint motoros mozgatású, fűthető külső visszapillantó tükröket kínál.

Style

A „munkagép / kettős használatú” jármű szerepkörét betöltő, vadonatúj Style szereltség a Comforton alapul, és azon felül karosszéria színére fújt első lökhárítót és kerékív-burkolatokat, szélesebb (255/70 R15) abroncsokat és első ködfényszórót tartalmaz.

SR+

A 2012-es Hilux család csúcsmodelljeként „szabadidős” felhasználóknak szánt SR+ szint csak duplakabinos felépítménnyel kapható; választható 2.5 D-4D 144 LE-s motorral, kézi sebességváltóval, vagy a 3.0 D-4D 171 LE-s erőforrással, kézi vagy automata sebességváltóval.

Még gazdagabb lett az SR+ szint alapfelszerelése, hála az új, robusztusabb kialakítású, 17 colos könnyűfém keréktárcsáknak (gumiabroncs 265/65 R17), valamint a Toyota Touch (15,5 cm átlójú, színes érintőképernyős multimédia rendszer) rendszer beépítésének.

A Toyota Touch rendszer AM/FM rádiót, CD/MP3 lejátszót, Bluetooth® mobiltelefon-csatlakoztathatóságot és zenei streaming szolgáltatást, valamint a hordozható médialejátszók csatlakozására szolgáló USB aljzatot kínál, továbbá képes megjeleníteni az iPod albumborítókat.

Mindezen felül a rendszer alapkiépítésben tartalmazza a tolatókamerát. Ennek képe a hátrameneti fokozat választásakor megjelenik a Toyota Touch képernyőjén, elősegítve a manőverezést szűk helyen.

A 2012-es Hilux a jelenleg létező legjobb ár-érték arányú navigációs berendezéssel: a Touch & Go rendszerrel is felszerelhető.

A rendszer a Bluetooth-képes mobiltelefon segítségével kapcsolódhat a világ legnagyobb és leginkább naprakész keresési adatbázisához: a Google helyi keresés funkcióhoz. A Google térképek révén a célállomást a távolból, otthoni vagy munkahelyi számítógépéről is megadhatja az ügyfél; emellett különféle érdekes pontok (POI) letölthetők, és úti célként beállíthatók.

A Toyota Touch & Go rendszert kifejezetten úgy terveztük, hogy egyszerre rugalmas és megfizethető legyen. A rendszer az új funkciók, POI-k vagy a térképek megjelenésekor frissíthető.

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu