Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00
Központi telefonszám:
+3688590064
További elérhetőségek »
2016. február 24.

Növekedési Hitelprogram Tisztelt Érdeklődők! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. 02.22-től elérhetővé válik a Toyota Pénzügyi Zrt. saját Növekedési Hitelpro...

folytatás »

2016. december 14.

A Toyota kategóriateremtő, a futurisztikus dizájnt a környezetbarát hybrid technológiával övező crossovere, a vadonatúj C-HR is bekerült abba a hét autót számláló s...

folytatás »

Toyotám volt, Toyotám van, Toyotám lesz!

További vélemények »

Cégünkről

Cégünk Veszprém megyében hivatalos Toyota márkakereskedésként működik 1993 óta.. Telephelyünk könnyen megközelíthető helyen, 6000 négyzetméteren, 1500 négyzetméteres szalonban várja kedves ügyfeleinket.toyota márkakereskedés

Márkakereskedésünk az Észak-keleti útgyűrű mellett helyezkedik el az „Autóváros” területén.

Kényelmes légkondicionált bemutatóteremben, új Toyota gépkocsik értékesítése és szervizelése  mellett, teljes körű szolgáltatást nyújtunk kézi autómosóval, 3,5 tonna alatti gépjárművek márkafüggetlen szervizelésével, karosszéria javítással, teljeskörű biztosítási és hitel ügyintézéssel.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásként működik.

Toyota márkakereskedés és szervizA tulajdonos  Szeghalmi László Úr már a kilencvenes évek elején úgy gondolta, hogy egy a „Lajtán túl” már sikeres és minőségében messze kiemelkedőn teljesítő márkát kell forgalmaznia vállalkozásának. 1993. május. Ebben a hónapban megszületett a Toyota Motor Hungary és az Autóház Veszprém Kft. között a szerződés. Megkezdtük a Toyota gépjárművek forgalmazását, régi AFIT szerviz helyén. Cégünk azóta hivatalos Toyota márkakereskedés és szerviz.

1993-ben  90m²-e bemutató teremben 4 szerelő állással, 2 karosszéria állással indult a tevékenység. Később az állások száma 8-ra emelkedett.

A döntést az eladások és a szervizek igazolták. 1996-ra a márka kinőtte a helyét, ezért az épületegyüttesen belül nagyobb 150m² területű bemutató terembe költözött. Ekkor már 8 szerelő, külön épületben 4 karosszériás állás valamint fényező műhely és vizsgasor került kiépítésre.

Karosszéria és fényező műhelyünk, valamint a műszaki vizsgáztatás folyamatos fejlesztések mellett azóta is ezen a helyen működik.Karosszéria és fényező műhely

2007-ben költöztünk az új komplexumba a Veszprémet elkerülő út észak-keleti részére. Az 1500 m²-es épületben helyet kapott a Toyota előírásának megfelelő méretű 500 m²-es bemutató-terem amely 10 autó bemutatására alkalmas,  és a 8 állásos szerviz,  korszerű vizsgasorral, futómű paddal.

Ezzel teljesen zökkenőmentesé vált a 3,5 tonna alatti gépjárművek maximális kiszolgálása, ügyfeleink teljes megelégedésére.

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux
Aygo Verso Land Cruiser Proace
Avensis V8
Yaris Prius  
Auris  

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2015 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu