Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00
Központi telefonszám:
+3688590064
További elérhetőségek »
2017. október 4.

Megosztom:   Hybrid hónap egész októberben! Új hybrid modelljeinkhez most navigációs rendszert adunk ajándékba!* Főbb ajánlataink, ÉrtékŐr finanszírozással:* Ya...

folytatás »

2017. szeptember 21.

Megosztom:A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA   A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generác...

folytatás »

Toyotám volt, Toyotám van, Toyotám lesz!

További vélemények »

Vadászkedvezmény 2017

2016. január 22.
Megosztom:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Vadászkedvezmény kamarai tagoknak

Tisztelt Vadásztársunk!

Örömmel értesítjük, hogy az Országos Magyar Vadászkamara és a Toyota Central Europe között stratégiai együttműködés született. Ennek eredményeképpen 2014-től minden vadászkamarai tagunk egyedi kedvezményre jogosult, Toyota Hilux, valamint RAV4 és Land Cruiser modellek vásárlása esetén. Keresse fel az Önhöz legközelebb eső hivatalos Toyota-márkakereskedést, ahol a Toyota munkatársai további részletekkel állnak rendelkezésükre a modellel és a kedvezmény igénybevételével kapcsolatban!

A kedvezmény érvényesítéséhez vásárláskor szükség van az érvényes vadászjegy bemutatására a helyi márkakereskedésekben.

Vadászüdvözlettel,

Országos Magyar Vadászkamara

Nincs előtted akadály! Legendás Toyota 4×4 modellek vadászkedvezménnyel.

Új RAV4 – A negyedik

A RAV4 negyedik generációjának karakteres megjelenéséhez a komfortos, tágas belső tér – amelynek ülései síkba dönthetők – és az 547 literes csomagtér sokoldalúan használhatóságot teremt. A kivételes képességű összkerékhajtásnak köszönhetően ráadásul a RAV4 magabiztosságot is ad ehhez, hiszen a különleges Integrált Menetdinamikai Rendszer (IDDS) akár szélsőséges útviszonyok közt is maximális teljesítményt és tapadást biztosít. Mindehhez a teljesítményt alacsony fogyasztású, korszerű motorok adják.

LAND CRUISER – A legenda

A Land Cruisert a világon mindenütt sokra becsülik, hiszen már hat évtizede bizonyítja minőségét, tartósságát és megbízhatóságát. E terepjáró kiválóságát a vásárlók töretlen elégedettsége tanúsítja; alvázas építésével, élvonalbeli technológiájával, és biztonságával, valamint kompromisszumokat nem ismerő komfortjával a Land Cruiser mára élő legendává vált.

HILUX – A megállíthatatlan

Nagy hasmagasságából, robusztus futóművéből és a kapcsolható hátsó differenciálzárból eredő magabiztos off-road képességeinek köszönhetően a Toyota Hilux egyszerűen megállíthatatlan. A szilárd alváz tekintélyes erőt és tartósságot kölcsönöz a Hiluxnak, amely bárhová erőlködés nélkül szállítja el rakományát. A munkára, erdőjárásra vagy kalandtúrára egyaránt alkalmas Hilux a világ legkeményebb terepein is bebizonyította már képességeit, amelyek a modell kiemelkedő értéktartását eredményezik.

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu