Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00
Központi telefonszám:
+3688590064
További elérhetőségek »
2017. november 2.

Kedves Érdeklődők, leendő boldog Toyota Tulajdonosok! Örömünkre szolgál meghirdetni Toyota személy gépkocsikra 0% THM-mel elérhető finanszírozási akciónkat! Előnyö...

folytatás »

2017. szeptember 21.

A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA   A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generációjának ...

folytatás »

Toyotám volt, Toyotám van, Toyotám lesz!

További vélemények »

Őszi kamattámogatott finanszírozás

2013. október 9.

A Toyota legnépszerűbb modelljei most kedvezményes, forint alapú finanszírozással, 3,99%-os THM mellett érhetők el, akár 5 évre, 5 év garanciával és 5 év garantált értéktartással az ÉrtékŐr Program keretein belül.

AYGO, YARIS, AURIS, AURIS TOURING SPORTS, ÚJ COROLLA, VERSO és készleten lévő AVENSIS modellek 3,99% THM.

Takarékosság
A kedvező, akár 3,99%-os THM-nek köszönhetően Ön most gazdaságosabban tud átülni egy új Toyotába. Ha összehasonlítjuk a kedvezményes és egy normál (nem kedvezményes) finanszírozási konstrukciót, akkor összességében Versonál akár 457.000,- Ft, Corollánál akár 433.000,- Ft, Aurisnál akár 365.000,- Ft, Avensisnél akár 345.000,- Ft, Yarisnál 260.000,- Ft, Aygonál pedig akár 215.000,- Ft ügyfélelőnyt is elérhet, ha igénybe veszi a kedvezményes lehetőséget.

Értékállóság
Az ÉrtékŐr Program keretein belül előre garantált visszavásárlási árat is biztosítunk Önnek, amin vállaljuk, hogy az autót visszavásároljuk a futamidő végén, ha Ön erre igényt tart. Ezzel Ön biztosíthatja autója értékállóságát és függetlenítheti magát az autóspiacot érintő esetleges negatív hatásoktól. Emellett díjmentesen biztosítunk +2 év garanciát, amivel így 5 évre biztonságban tudhatja Toyotáját.

Kiszámíthatóság
Konstrukciónkat forint alapon kínáljuk, ami biztosítja Önnek a meglepetésektől mentes törlesztést. Termékünk teljesen mentes az árfolyamkockázattól, így a kiadásai biztonságosabbá és kiszámíthatóbbá válnak.

Rugalmasság
A kedvezményes lehetőséget igénybe veheti 3, 4 és 5 éves futamidővel is. Ha Önnek a legfontosabb szempont a minél alacsonyabb havi részletek, akkor választhatja Vario (maradványértékes) Módozatunkat is, ami egy emelt utolsó törlesztő részletet tartalmaz, ezáltal a havi részletek alacsonyabbak tudnak lenni. A maradványérték rendezésére is több lehetőség van a futamidő végén, ahol Ön választhatja ki a legkedvezőbb megoldást.

 

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu